BODYCONTEXT BUSINESS

Jouw Super team

Gezond, gemotiveerd en vitaal personeel: het fundament van een bedrijf dat elke dag een topprestatie levert.

Als onderneming doe jij er alles aan om je werknemers zo sterk en weerbaar mogelijk in hun schoenen te zetten. Energiek, stressbestendig, gemotiveerd en klachtenvrij: dit zijn de superpowers die jij graag ziet op de werkvloer.

Fitte & energieke werknemers

Lichaamsbeweging en een gezonde lifestyle leiden tot fysieke en mentale gezondheid. Jouw werknemers presteren beter als ze zich fitter voelen. Verhoogde productie, een klachtenvrije werkvloer, minder ziekteverzuim, een beter bedrijfsrendement en een vrolijkere werkomgeving vol teamplayers.

Bodycontext Business helpt jouw bedrijf dit te bereiken. Wij zorgen ervoor dat jouw team fit, gezond, en gemotiveerd blijft.

Jouw bedrijf is uniek

Jouw bedrijf is uniek. Het best passende vitaliteitsprogramma ook.

Met de beroepsspecifieke ondersteuning van BodyContext wapen je jouw werknemers tegen hún dagelijkse werkbelasting. Of dat nou thuis, in het magazijn, op kantoor, of op de bouwplaats is.

Vitaliteit op maat

BodyContext ontwikkelt een persoonlijk vitaliteitsplan voor jouw bedrijf en brengt jouw personeel in beweging. Dat kan zijn via personal of smallgroup-trainingen in trajectvorm, workshops, online of op locatie, in groepsverband of individueel. Ook voor thuiswerkers ideaal.

We komen samen tot de meest effectieve aanpak om jouw personeel in beweging te krijgen.

Teambuilding

Behalve voorzien in de nodigde lichaamsbeweging, motiveren we jouw team om ook mentaal het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Echte vitaliteit is voor ons meer dan een standaard fitnessprogramma.

Echte vitaliteit is het ontplooien tot de beste versie van jezelf. Sterk in je schoenen staan en je goed voelen in je eigen lichaam.

Wij helpen daar graag bij.

Scroll naar top