BODYCONTEXT PROFESSIONAL

Meer dan een trainer

Wil jij je onderscheiden in het landschap van fitnesstrainers en coaches? Kies dan voor een opleiding bij BodyContext. 

Onze Kernwaarden

1

kwaliteit

Elke training is volledig afgestemd op de deelnemers. Vooraf maken we een uitgebreide analyse van ieders situatie, wensen en doelen. Hierdoor behalen we een optimaal resultaat. Lichamelijke klachten verminderen, terwijl de werkprestatie verbetert.

2

Verbinden & inspireren

Samen bewegen brengt positieve energie binnen het team en verbetert de samenwerking. Door iedere week samen de uitdaging aan te gaan, ervaren onze deelnemers een vernieuwde waardering voor elkaar, zichzelf en het werk.

3

Zelfvertrouwen & Plezier

Onze aanpak zet jouw medewerkers in hun kracht. Zelfvertrouwen, plezier in bewegen en kennis over het eigen lichaam, zorgen voor nieuwe inzichten en motivatie. Zij nemen eerder de touwtjes in eigen handen. En zo wordt de lichamelijke gezondheid onderhouden, ondanks het drukke leven, veel makkelijker én leuker!

4

Échte betrokkenheid

Met onze betrokkenheid, het stimuleren van teamwork, plezier en kennis, bewaken we de kwaliteit van ons aanbod. Wij zorgen voor een toegankelijke sfeer, waarin we alle deelnemers de gepaste aandacht geven en kunnen inspelen op ieders persoonlijke situatie. Dit zorgt voor de beste ervaring voor elk individu.

Jullie bedrijf is uniek.

Jullie ideale workout ook.

Wij bieden

Trainen op locatie

 Zorgeloos, efficiënt en begeleid sporten op je eigen terrein. In de pauze, voor of na werktijd. We vinden samen de training en de ruimte die het best bij jouw team past. 

Healthy&Happy Breaks

ONLINE. Meer vanuit huis werken betekent vaak dat de behoefte aan meer beweging en contact met collega’s toeneemt. Onze livesessies zijn een perfect middel om de teamspirit te waarborgen en een gezond lichaam te houden achter de computer.

Jullie eigen fitnessruimte

Een werkgever die een eigen fitnessruimte inricht voor z’n personeel: wat een topper! Wij kunnen daarbij helpen, van advies, tot aankoop, tot volledige inrichting.

Personal training

Ontvang 20% korting in combinatie met één van onze andere diensten. 
Een personeelslid dat met langdurige klachten kampt? Of wil je zelf zo snel mogelijk resultaat? Wij staan voor je klaar!

PATH TO SUCCCESS

Klaar om met je team naar een nieuwe hoogte te stijgen?

Let's get there, together.


© BODYCONTEXT All Rights Reserved.

Scroll naar boven
Scroll naar top