Blijven bewegen.
Ook tijdens werktijd.

Vergeet jij ook altijd te bewegen als je hard aan het werk bent achter je computer?
Kunnen jij en je collega’s wel wat ontspanning en lichaamsbeweging gebruiken? Maar hebben jullie het daar eigenlijk ‘te druk’ voor? 

Not anymore!

De tijd nemen om te bewegen en éven met je aandacht bij je lichaam te komen, is niet alleen super goed voor je gezondheid en plezier in de dag, maar ook voor de onderlinge samenwerking en de band met je collega’s. 

Lees hieronder wat we allemaal kunnen doen! 

Jouw team is uniek.

De best passende training ook.

Jouw team is uniek.

De best passende training ook.

Super team!

Vol energie, stressbestendig, gemotiveerd en klachtenvrij: dit zijn superpowers van een team dat elke dag een topprestatie levert. 

Je teamleden presteren beter als ze zich fitter voelen. Lichaamsbeweging een gezonde lifestyle en verbondenheid met collega’s zorgt voor verhoogde productiviteit een klachtenvrije werkvloer, minder ziekteverzuim en een vrolijkere werkomgeving vol teamplayers.

Ik kan helpen jouw team fit, gezond, en gemotiveerd te houden.

Op jullie manier

Boek een reeks Healthy & Happy Breaks: Dit super leuke concept is tot leven gekomen in de eerste maanden van de Corona lockdown. 
We ontmoeten elkaar voor een bepaalde periode wekelijks online (in de baas zijn tijd) en bewegen in een half uur het bureau zitten ervan af! Gewoon vanuit huis. 

Train wekelijks op het eigen terrein. Ergens binnen op de yogamat, of buiten voor een bootcamp les. 
Doe een eenmalige training op het strand of bijvoorbeeld een teamuitje Aerial Yoga.

Of liever een traject waarbij we heel specifiek trainen op bijvoorbeeld flexibiliteit, het voorkomen van schouderklachten of voorbereiden voor deelname aan een sportevent?

Lijkt het je ook wat om in beweging te komen met je collega’s? Zoals je leest, is alles mogelijk!

Neem contact met me op, dan creëren we iets dat perfect bij jullie team past!

Scroll naar top