PERSONAL TRAINING

Een lichaam waarmee je alles kunt doen wat JIJ wilt.
Sterk, vitaal, flexibel en klachtenvrij, klaar voor alle uitdagingen van jouw dagelijks leven: dát is waar we voor trainen!

Heb jij zin om je gezondheid en zelfvertrouwen naar een hoger niveau te brengen? Kom trainen met ons!

KNOP:
achter knop. Contactpagina met:
Formulier: 1.(bedrijfs)naam 2 telefoonnumer 3 email. 4. overige informatie. 5.vraag 
Ons telefoonnummer voor bellen en of whatsapp
Ons email adres

Bij ons

Trainen is meer dan het volgen van een trainingsprogramma.

Het is een proces dat je helpt ontplooien tot de beste versie van jezelf. Je goed voelen en vertrouwen hebben in je eigen lichaam.

Wij helpen daarbij door jouw lichaam en persoonlijke situatie onder de loep te nemen. We werken gericht aan jouw persoonlijke doelen, pakken verbeterpunten aan en benutten jouw krachten. Ons doel is om jouw kennis over je lichaam te vergroten, totdat jij voelt dat je ons eigenlijk niet meer nodig hebt.

You in control = Our mission accomplished

"personal" in personal training

Een personal trainer neem je met een reden. Omdat je ‘persoonlijke’ begeleiding wilt.

Alles aan jou is uniek. Dus daar hoort een unieke training bij.

Of je nou fris en fruitig uit je bed te stappen in de ochtend, beter wilt presteren in je favoriete sport, minder stijf je werkdagen wilt afsluiten, sterker wilt worden in je armen om bijvoorbeeld je groeiende kind te kunnen optillen. Of je bijvoorbeeld goed wilt voorbereiden op de marathon die je gaat lopen, je lichaamshouding wilt verbeteren en meer zelfvertrouwen wilt. Of als je simpelweg zonder pijn, stijfheid en beperkingen wilt (blijven) leven.

Ongeacht jouw persoonlijke situatie en doelen. We creëren de de allerbeste trainingsaanpak voor jou!

Wat past bij jou?

Wat vind je leuk? Wat zijn je doelen? En wat heb je daarvoor over? Om je doelen te behalen is je eigen inzet en motivatie het belangrijkst. Maar als je voor een personal trainer kiest, is het net zo belangrijk voor jou dat je de juiste persoon naast je hebt. Wat verwacht jij van je trainer? En wat verwacht de trainer van jou? Een goede afstemming van de wederzijdse verwachtingen bepaalt het succes van de samenwerking en vooral het plezier! Wat voor trainer past bij jou? 

Wij vinden dat je de ruimte moet hebben om te ontdekken wat bij jou past. 

Wil je helemaal vrijblijvend
kennis maken met Tessa en/of Deevid? Laat je gegevens achter of bel/mail/whatsapp. 

Praktische info

Hoe vaak en voor hoelang we samen zullen trainen is compleet afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

We kunnen buiten trainen, bij jou thuis, bij Sportcenter Allround in Den Hoorn of in situaties waar een rustgevende ruimte gewenst is, dan is de Womanhood studio in Delft onze perfecte uitvalsbasis. Alles kan!

De kennismaking is altijd helemaal vrijblijvend.

Besluiten we samen het avontuur aan te gaan, dan starten we met een minimum van 12 weken, met op z’n minst 1 training per week.

Scroll naar top