Train slimmer met Bodycontext

Jouw lichaam is uniek. Jouw ideale training ook.

BODYCONTEXT specialiseert in fitness op maat voor particulieren, bedrijven en fitness-professionals. Wil jij het maximale uit jezelf halen en echte, blijvende verandering? Wij helpen je.

Slimmer trainen

Echte fitness is meer dan lekker losgaan op de squatmachine.

Een lichaam dat alles aankan wat jij ermee wilt doen en een sterke, zelfverzekerde mindset die ermee gepaard gaat: dat is échte fitheid.

Bij Bodycontext werken we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Allereerst brengen we je startsituatie, doelen en wensen samen met jou in kaart. We maken een uitvoerige (bewegings-)analyse van je huidige situatie: sterktes en zwakheden.

Van daaruit maken we een plan dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Gewrichtsgezondheid, mobiliteit en functionele flexibiliteit zijn speerpunten in onze werkwijze.

Investeer in jezelf

Een gezond, fit en weerbaar lichaam behaalt de beste resultaten. Op persoonlijk, professioneel en sociaal vlak. BODYCONTEXT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom trainingsprogramma’s die aansluiten op jouw menselijke biologie, en de dagelijkse handelingen die jij van je lichaam vraagt.

Investeer in je personeel

Een gezond lichaam behaalt de beste resultaten. Op persoonlijk, professioneel en sociaal vlak.

Scroll naar top