Train slimmer met Bodycontext

Jouw lichaam is uniek. Jouw ideale training ook.

BODYCONTEXT specialiseert in fitness op maat voor particulieren, bedrijven en fitness-professionals. Wil jij het maximale uit jezelf halen en echte, blijvende verandering? Wij helpen je.

Ik zoek fitness op maat voor:

Specialist in bewegen

Een gezond, fit en weerbaar lichaam behaalt de beste resultaten. Op persoonlijk, professioneel en sociaal vlak. BODYCONTEXT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom trainingsprogramma’s die aansluiten op jouw menselijke biologie, en de dagelijkse handelingen die jij van je lichaam vraagt.

Bij BODYCONTEXT kijken we verder dan de conventionele fitnessmethodes. We werken vanuit wetenschappelijk onderbouwde methodes en principes aan het verkrijgen en onderhouden van een echt functioneel lichaam.

Gewrichtsgezondheid, -optimalisatie, -weerbaarheid, en daarmee het verkrijgen van een grotere bewegingscapaciteit (mobiliteit), zijn speerpunten van onze methode.

 

Voeg je header hier toe

Ieder lichaam is uniek. De best passende training ervoor dus ook. 

Al onze programma’s worden volledig afgestemd op de cliënt. Allereerst brengen we de startsituatie, doelen en wensen samen met jou in kaart. We maken een uitvoerige (bewegings-)analyse van je huidige situatie: sterktes en zwakheden. Van daaruit maken we een plan dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Specialist in bewegen

Echte fitness is meer dan de squatmachine en een aerobicsworkout.

Een klachtenvrij lichaam dat alles aankan wat jij ermee wilt doen met een sterke, zelfverzekerde mindset aan het roer: dat is échte fitheid. 

Bij Bodycontext richten we ons op het hogere 

werken we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Allereerst brengen we je startsituatie, doelen en wensen samen met jou in kaart. We maken een uitvoerige (bewegings-)analyse van je huidige situatie: sterktes en zwakheden. 

Van daaruit maken we een plan dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Gewrichtsgezondheid, mobiliteit en functionele flexibiliteit zijn speerpunten in onze werkwijze.

Specialist in bewegen

Echte fitness is meer dan lekker losgaan op de squatmachine. 

Een lichaam dat alles aankan wat jij ermee wilt doen en een sterke, zelfverzekerde mindset die ermee gepaard gaat: dat is échte fitheid.

Bij Bodycontext werken we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Allereerst brengen we je startsituatie, doelen en wensen samen met jou in kaart. We maken een uitvoerige (bewegings-)analyse van je huidige situatie: sterktes en zwakheden. 

Van daaruit maken we een plan dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Gewrichtsgezondheid, mobiliteit en functionele flexibiliteit zijn speerpunten in onze werkwijze.

Investeer in je personeel

Een gezond lichaam behaalt de beste resultaten. Op persoonlijk, professioneel en sociaal vlak. 

Scroll naar boven
Scroll naar top